Utdrikningslag

En annerledes aktivitet til utdrikningslaget/bursdagen i Bergen?

The Cube har 140 oppgaver fordelt på 24 ulike cuber, hvor man deles opp i lag og sammen skal løse oppgavene og samle «gullmynter» for hver man klarer. Slik er det lagt opp til oppgaver som både krever at laget jobber sammen, både for å løse dem – men også for å samle flest gullmynter og komme seirende ut!

 

Oppgavene passer alle og det er nødvendig med flere egenskaper og talenter. Hukommelse, god på geografi eller er flink på å tyde mønstre og koder.
The Cube er blitt en veldig populær avdeling på Fangene på Fortet. Flere hundre utdrikningslag har besøkt oss og tilbakemeldingene er utvilsomt positive.

 

Spillet er utviklet med stor inspirasjon fra escape room, hvor man skal løse flere ulike oppgaver. Men i stedenfor med mål om å slippe ut, er målet og samle flest gullmynter for å vinne konkurransen.

Vi kan selvfølgelig servere dere god mat på besøk hos oss. Vi har også alle rettigheter i baren. Se vårt utvalgt av mat & drikke her!

Fangene på Fortet tilbyr også The Cube og Megazone i sine lokaler. 

Bookingen gjennomføres uten betaling. Dere vil motta en e-post med betalingslink til vår leverandør Klarna. Her kan man som privatperson betale med kredittkort eller velge klarna-konto. Det vil også være mulig å betale med kort hos oss når dere kommer.

Klikk på boksene over for å lese mer