Teambuilding

En perfekt aktivitet for bedriften!

 

Derfor er teambuilding bra

Utfordre kollegaer til en annerledes aktivitet hvor samarbeid og lagspill står i fokus. Dette er kanskje Bergens beste teambuildingskonkurranse.

The Cube har 70 oppgaver fordelt på 12 ulike cuber, hvor man deles opp i lag og sammen skal løse oppgavene. Underveis skal dere samle «gullmynter». Klarer dere en Cube, blir dere belønnet med en gullmynt.

Oppgavene passer alle og det er behov for flere egenskaper og talenter – enten man er den som har god hukommelse, god på geografi eller er flink på å tyde mønstre og koder.

Spillet er utviklet med stor inspirasjon fra escape room, hvor man skal løse flere ulike oppgaver. Men her skal man ikke slippe ut, man skal samle flest gullmynter og komme seirende ut! 

Dette kjennetegner et godt team

Hos oss er det viktig å jobbe som et lag. Alle må ha en klar forståelse på hva som foregår og bli inkludert i oppgaveløsningen. Tydelig kommunikasjon er nøkkelen til å løse cubene så raskt som mulig! Samarbeid og tilpasningsevne hjelper godt på vei. Gi alt, så skal du nok se at laget ditt går av med seieren!

Ønsker dere å slå det sosiale sammen med noe faglig? Eller ønsker dere bare å være samlet for dere selv? Det er mulig å leie konferanserom eller møterom hos oss. Vi har et stort konferanserom og tre møterom med plass til 25 personer i hvert rom. Ta kontakt på e-post om det er behov for konferanserom eller mindre møterom. Se våre møterom her!

Vi kan servere dere god mat og drikke. Alt dere trenger til kickoff, firmafesten eller teambuilding blir dere servert av oss. Se vårt utvalgt av mat & drikke her!

I motsetning til andre aktivitetssentre har vi åpent på dagtid på hverdager; 12:00-22:00. Ønsker dere å komme ennå tidligere på dagen? Send en forespørsel på [email protected]

The Cube ligger i samme lokaler som Fangene på Fortet og Megazone i Bergen. Hos oss finner du også flere gratis parkeringsplasser.

Bookingen gjennomføres uten betaling. Dere vil motta en e-post med betalingslink til vår leverandør Klarna. Her kan man som privatperson betale med kredittkort på nett, eller velge å motta faktura som bedrift. Om deres bedrift ikke får godkjent faktura fra klarna, kan vi ordne dette ved ankomst. Det vil også være mulig å trekke bankkort hos oss når dere kommer.

Klikk på boksene over for å lese mer