Skoleklasser

Avslutning for klassen? Eller idrettslaget?

Gjør noe annerledes og morsomt med klassen, foreningen eller idrettslaget? Kanskje dere planlegger en aktivitet kun for noe sosialt og gøy, eller renspikket konkurranse?

The Cube har 140 oppgaver fordelt på 24 ulike cuber, hvor man deles opp i lag og sammen skal løse oppgavene og samle «gullmynter». Slik er det lagt opp til oppgaver som både krever at laget jobber sammen både for å løse dem – men også for å samle flest gullmynter og komme seirende ut!

Oppgavene passer alle og det er behov for flere egenskaper og talenter – enten man er den som har god hukommelse, er god på geografi eller er flink på å tyde mønstre og koder.

Dette er en spennende avdeling på Fangene på Fortet med flotte lokaler. Spillet er utviklet med stor inspirasjon fra escape room, hvor man skal løse flere ulike oppgaver. Men i stedenfor med mål om å slippe ut, er målet og samle flest gullmynter for å vinne konkurransen.

Vi har en anbefalt aldersgrense fra 14 år og oppover grunnet vanskelige oppgaver. Hvis gruppen er yngre kan vi anbefale Fangene på Fortet