Drop-in

Finne på noe gøy med venner eller familie i Bergen?

Utfordre venner eller familie til en aktivitet hvor samarbeid og lagspill står i fokus for en annerledes dag sammen!

The Cube har 140 oppgaver fordelt på 24 ulike cuber, hvor man deles opp i lag og sammen skal løse oppgavene og samle «gullmynter» for hver man klarer. Slik er det lagt opp til oppgaver som både krever at laget jobber sammen både for å løse dem – men også for å samle flest gullmynter og komme seirende ut!

Oppgavene passer alle og det er behov for flere egenskaper og talenter. Enten man er den som har god hukommelse, er god på geografi eller er flink på å tyde mønstre og koder.

Dette er en spennende avdeling hos Fangene på Fortet. Spillet er utviklet med stor inspirasjon fra escape room, hvor man skal løse flere ulike oppgaver, men i stedenfor med mål om å slippe ut, er målet og samle flest gullmynter for å vinne konkurransen.

Det er mulig å booke 7 dager fram i tid på vår nettside. Ønsker dere å booke lengre fram i tid, må dere bestille en pakke.

Vi gleder oss til å få dere på besøk!

The Cube ligger i samme lokaler som Fangene på Fortet og Megazone i Bergen. Hos oss finner du også flere gratis parkeringsplasser.

Vi kan servere dere god mat og drikke. 

Se vårt utvalgt av mat & drikke her!

I motsetning til andre aktivitetssentre har vi åpent på dagtid på hverdager; 12:00-22:00. Ønsker dere å komme ennå tidligere på dagen? Send en forespørsel på [email protected]

Bookingen gjennomføres uten betaling. Dere vil motta en e-post med betalingsinformasjon  når reservasjonen er fullført. Dere kan velge å betale med Klarna på nett, eller vente med betalingen til dere kommer til oss. 

Klikk på boksene over for å lese mer

NB: Enkeltbilletter/Drop-in kan kun bookes 7 dager fremover i tid.