Julebord hos Fangene på Fortet

Utdrikningslag-the-cube-oslo

Hva med å kombinere en spennende aktivitet til julebordet?

Skal du planlegge julebordet eller firmasamling i år?

 

Vi har spennende aktiviteter hvor man må samarbeide for å løse oppgavene, perfekt for litt «teambuilding» i løpet av dagen eller som et innslag før middagen. Med en kapasitet på alt fra 2 – 250 deltakere i aktivitet, kan vi lage et opplegg for dere med konkurranser, noe godt å drikke underveis og enkel matservering – eller ta turen videre for middag hos en av våre mange flotte naboer!

 

Fangene på Fortet koster fra 290,- per deltaker for 1,5 time, 350,- for 2 timer eller 390,- for 2,5 time.

 

Her er det 45 ulike celler inspirert fra det populære TV programmet med utfordringer man sammen skal løse som et lag, med alt fra flipperspill, skytebane, hinderløyper, quiz og mye mer.

 

The Cube som er en helt ny aktivitet i samme lokaler.
Prisene her er fra 350,- for 1 time eller 390,- for 1,5 time. The Cube har 24 ulike «Cuber» man skal løse sammen i lag a 4 – 5 personer, med over 70 ulike oppgaver inspirert fra escape room hvor målet er å samle flest gullmynter.

 

«- Man få se hvordan kollegene takler stress og ulike utfordringer, og man må samarbeide, kommunisere og koordinere seg. Responsen fra de ansatte har vært kjempegod; de synes det er veldig gøy.»

 

Med aktiviteter til julebordet, vil man bli bedre kjent, lære seg å samarbeide og få mye latter og moro som man kan ta videre – både på jobb men også utover kvelden.

 

«- Det er en veldig sosial og morsom aktivitet å gjøre sammen med kollegene, og oppgavene passer for alle. Det er hverken gjørme eller edderkopper og du kan komme i jobbantrekket»